Gastouder Sanne’s Playground is gevestigd in een hoekwoning in Leeuwarden, Aldlan. Het heeft een ruime tuin, grote woonkamer en een serre waar de kinderen van 4 tot 12 jaar met het kleine speelgoed mogen spelen zoals lego en playmobil.

Mijn opvang richt zich op kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar oud. De opvangdagen zijn van maandag t/m donderdag. Per dagdeel kan ik maximaal aan 6 kinderen een plaatsje bieden. Mijn doelstelling is om de kinderen een tweede huis te bieden en ze de normen en waarden bij te brengen.

Door de kleinschalige opvang kan ik veel individuele aandacht aan de kinderen schenken en helpen met zindelijkheid of indien nodig, (fysio)oefeningen. Ik respecteer de eigen persoonlijkheid van uw kind omdat elk kind anders is en kan het beste op een bij hem/haar passende manier benaderd worden. Wat ik ook belangrijk vind, is dat een kind zichzelf en anderen leert respecteren. Respect voor elkaar hebben met als basisregel “Wat jij niet wil dat jou geschiedt, doe dit ook bij een ander niet”. Dit komt vanuit mijn christelijke achtergrond. Ook vind ik het essentieel dat u als ouder uw kind met een gerust hart bij mij achter kunt laten. Ik probeer kinderen het gevoel te geven dat ze welkom zijn en dat het kind zich thuis voelt. Om dat te realiseren doe ik gedurende de dag activiteiten die goed aansluiten op het niveau en de beleving van uw kind. Daarnaast leren de kinderen ook in een groep te spelen met elkaar en te delen en naar elkaar te luisteren.

Alles gaat in overleg met de ouders.