Wie ben ik?

Ik ben Helga Switters, ik heb een dochter, Sanne van 2005 en een zoon, Thijs van 2009. Zelf ben ik opgegroeid in Leeuwarden en woon er nog steeds.


In 2000 heb ik mijn opleiding afgerond in SCW, Sociaal Cultureel Werk, en ben daarna vertrokken naar Engeland om daar 1,5 jaar met verstandelijk gehandicapte kinderen te werken.
Terug in Nederland heb ik 5 jaar in de detailhandel gewerkt maar aangezien mijn hart meer bij kinderen ligt, ben ik voor mezelf begonnen.
Ik heb een aantal keer een uitnodiging gekregen om bij een buitenschoolse opvang te werken maar toen er werd verteld dat er 12 kinderen op 1 begeleider waren vond ik dit niet echt prettig.
Zelf had ik dan het gevoel dat je niet die aandacht aan een kind kon geven die het nodig had, vandaar deze keus.

Zelf kies ik ervoor om niet meer dan 4 gastkinderen per dag te ontvangen zodat ze allemaal de aandacht kunnen krijgen die ze verdienen.

Verder hebben we net een mooi serre gebouwd. De kinderen vinden het erg mooi en vermaken zich hier prima.
Foto's vindt u onder het kopje Foto's.
Als gastouder ben ik in het bezit van mijn diploma Sociaal Cultureel Werker, kinder EHBO en AED, waarvoor ik regelmatig op herhaling ga. Ik hoop dat ik het nooit toe hoef te passen maar als er een keer iets gebeurd, dan weet ik hoe ik moet handelen.

Voor de rest ben ik erg creatief en muzikaal aangelegd, consequent en gastvrij.

Hebt u verder nog vragen dan hoor ik dat graag.


 
 
 
 
 
 

Sannes Playground by Raymond Switters en Jos Vennik for design